На Миколаївщині жінка втратила ногу через лікарів / Скріншот - ТСН

На Миколаївщині жінка ледь не загинула і втратила ногу після того, як в місцевій лікарні її не змогли обстежити належним чином.

Читайте такожУ Росії лікарі помилково ампутували пенсіонерці не ту ногу (фото)

Про це йдеться в сюжеті ТСН. Зазначається, що жінка послизнулася в своєму селі та звернулась до лікарів Братської центральної районної лікарні. Там їй діагностували важкий вивих ноги. Втім, згодом з’ясувалось, що в неї пошкоджені судини.

Відео дня

До обласних хірургів постраждалу відправили лише тоді, коли їй стало геть зле – нога заніміла, а коліно набрякло. Миколаївські лікарі рятували вже не ногу, а життя жінки – вона могла померти вже за кілька годин.

Постраждала та її рідні звинувачують у такому розвитку подій районних лікарів. Жінці два дні не надавали належного обстеження, замість того, аби одразу доправити її в Миколаїв.

Місцевий лікар-травматолог, що оглядав жінку, запевняє – був упевнений, що з ногою усе добре. За його словами, він консультувався із судинним хірургом з Миколаєва. Обласний хірург, в свою чергу, говорить – лікарю одразу пропонували транспортувати пацієнтку в обласний центр.

Син потерпілої звернувся до районної прокуратури.

Раніше повідомлялося, що під Києвом діти масово отруїлися у шкільному автобусі, двоє в реанімації.