Термін дії заборони наразі не відомий / фото pixabay.com

У Львові через спалах кору тимчасово заборонили партнерські пологи у пологовому відділені 3-ї міської клінічної лікарні.

Про це повідомляється на сторінці медичного закладу у Facebook.

Також заборонено вільне відвідування вагітних і породіль на період епідемічного спалаху кору.

Відео дня

Читайте такожУ Рівному невакцинованим проти кору дітям можуть заборонити ходити до школи

«Адміністрація повідомляє, що у зв'язку із підвищеним рівнем захворюваності дитячого та дорослого населення міста Львова на кір, з метою запобігання поширення кору у дитячих та пологових стаціонарах міста Львова згідно доручення управління охорони здоров'я Львівської міської ради, заборонено практику партнерських пологів, вільне відвідування вагітних, породіль на період епідемічного спалаху кору», - зазначається у повідомленні.

Термін дії заборони наразі не відомий.

Як повідомила УНІАН в.о. начальника відділу материнства та дитинства департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Любомира Кутневич, на Львівщині з початку року захворіли на кір за первинними діагнозами 2112 осіб, в тому числі 1388 дітей, 724 дорослих. Отримали щеплення проти кору у поточному році близько 4 тисяч осіб.

За її словами, найвищі показники захворюваності на кір зафіксовані у Львові, Дрогобичі, Червонограді, а також у Пустомитівському, Яворівському, Дрогобицькому, Стрийському, Миколаївському та Жовківському районах.