Скалецьку сфотографували у санаторії Нових Санжар / Facebook, Oleksandr Makhov

Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька у санаторії Нових Санжар має однакові умови з евакуйованими українцями з Китаю. 

Читайте такожЗаворушення у Нових Санжарах: один із протестувальників вибачився перед поліцейськими за публічні образи (відео)

Про це у Facebook повідомив журналіст Олександр Махов, який перебуває в медичному центрі разом з евакуйованими

Відео дня

«Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька на санбазі Нацгвардії разом з евакуйованими з Китаю в одній будівлі. Запевняю - умови такі самі, як і у всіх інших. Їсть те саме, що і ми всі. Провела дистанційно заняття для студентів. Вдень селекторна нарада. Так само дистанційно.

Ввечері зустріч з евакуйованими.»,- написав Махов, а вже увечері додав,- «Зайшов в сусідній номер, а тут... Міністерка охорони здоров'я Zoryana Skaletska через скайп проводить вечірню нараду міністерства з номеру медичного центру Нацгвардії, де перебувають евакуйовані з Китаю».

Як повідомляв УНІАН, 20 лютого міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька пообіцяла провести 14-денний карантин разом з евакуйованими з Китаю українцями.

«Я прийняла рішення приєднатися до людей в обсервації. Разом з ними я проведу наступні 14 днів, в одному приміщенні, в тих самих умовах. Сподіваюсь, що моя присутність заспокоїть як тих, хто перебуває в Нових Санжарах, так і решту країни», - зазначила вона.

За словами Скалецької, вона хотіла заселення у звичайній кімнаті, однак з урахуванням необхідності працювати і проводити постійні наради скайпом і телефоном їй виділили окреме робоче приміщення.