Як дуже швидко схуднути / фото ua.depositphotos.com

Традиційне уявлення про схуднення складається з "катування" голодуванням та виснажливих тренувань. Однак існують дієві способи, як мати ідеальну форму, не стомлюючи себе інтенсивними заняттями і дієтами.

Ми підготували для вас добірку хитрощів, які допоможуть скинути вагу швидко і без особливих зусиль.

Дієта на 10 днів / фото ua.depositphotos.com

Як швидко схуднути - ефективно і надовго

Бувають випадки, коли швидко схуднути необхідно: фотосесія, свято, відпочинок. У таких випадках дієві найпростіші дієти на 10 днів: гречана дієта, розвантажувальні дні на яблуках, грейпфрутах, кефірі. Дієта на 10 днів дає швидкий, але недовговічний результат.

Дієта на 10 днів навіть корисна для організму, але тільки в тому випадку, якщо ти підготувалася до екстремального розвантаження: заздалегідь почала їсти менше, відмовилася від борошняних і м'ясних страв.

«Вставати» зі швидкої дієти після отримання бажаного результату треба поступово. Пам'ятай, що при поверненні до нормального харчування ти знову набереш вагу. Тому краще розрахувати дієту на місяць, а потім продовжувати правильно харчуватися. 

16 способів як швидко схуднути за тиждень на 5 -10 кг: відео

Як швидко схуднути в домашніх умовах

Є багато способів швидко скинути вагу. Однак більшість з них залишать вас голодними і незадоволеними. Якщо у вас немає залізної сили волі, тоді голод візьме над вами перемогу і швидко змусить відмовитися від далекосяжних планів схуднення. Пропонуємо вам кілька правил, дотримуючись яких, ви легко і швидко схуднете, при цьому не голодуючи.

Читайте такожШирокі стегна: прості вправи, щоб прибрати зайве

1. Споживайте їжу, коли відчуваєте голод. Голод сприяє ожирінню, адже якщо ви протягом певного періоду часу не зважатимете на відчуття голоду, згодом ви «зірветесь». Перебір їжі призводить до збільшення ваги.

2. Робіть легкі перекуски. Легка їжа для втамування голоду додає енергії і сил. Ідеальними продуктами для перекусів вважаються горіхи, сухофрукти, йогурти, злаки.

3. Харчуйтеся часто, але малими порціями. Подбайте про те, щоб ваше меню на день було різноманітним, цікавим і корисним. Таким чином, увечері вас не буде спокушати шкідлива або жирна їжа. Однак ваш сніданок повинен бути поживним і повинен дарувати вранці бадьорість і бажання бути активним. Найкращий варіант - омлет з курячим філе, овочами і чашкою ароматного чаю.

Як схуднути швидко і ефективно в домашніх умовах / фото ua.depositphotos.com

4. Відмовтесь від вечері. Пам'ятайте, що вечеря має бути легкою. Замість того, щоб їсти продукти, насичені жирами і вуглеводами, приготуйте, приміром, смачне овочеве або фруктове смузі.

5. Починайте день зі склянки води з лимоном. Склянка теплої води з лимоном натщесерце зміцнює імунну систему, насичує організм вітаміном С і калієм. Крім того, такий напій стимулює мозок і нервову систему, контролює кров'яний тиск.

Читайте такожВправи для ідеального живота

6. Пийте чай без цукру. Дієтологи стверджують, що саме зелений чай допомагає тим, хто худне. Чай треба пити без цукру. Якщо ви дуже любите солодощі і не готові від них відмовитися, радимо замінити цукор на мед.

7. Будьте енергійними і мисліть позитивно. Експерти стверджують, що не обов'язково годинами виснажувати себе в спортзалі, щоб отримати фігуру мрії. Досить прокидатися з гарним настроєм, правильно харчуватися, робити ранкову зарядку і піддавати тіло регулярним фізичним навантаженням, щоб почуватися сильним і здоровим.

Прості і дієві вправи радить фітнес-тренер Ксенія Литвинова.

Комплекс вправ для швидкого схуднення: відео

І пам'ятайте що б утримати вагу, не потрібно сидіти на дієті, потрібно змінити свої харчові звички!