Прем`єр-міністр України Микола Азаров доручив державним обласним адміністраціям створити громадські консультативні ради у справах інвалідів.
 
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив, відкриваючи засідання уряду.
 
«Доручаю обласним державним адміністраціям створити громадські консультативні ради у справах інвалідів», - сказав Азаров.
 
Він нагадав, що 12 листопада він проводив зустріч з представниками організацій інвалідів, і вони розповіли, що влада не приділяє їм належної уваги.
 
«Я вважаю абсолютно неприйнятним, коли міністри, керівники відомств, голови адміністрацій навіть не знаходять часу, щоб поспілкуватися з представниками співтовариства людей з обмеженими можливостями... А куди їм ще звертатися зі своїми проблемами, якщо не до влади?", - заявив Азаров.
 
Він доручив всім міністерствам і відомствам системно працювати з організаціями інвалідів і ввести до складу громадських колегій представників організацій інвалідів.
 
«Доручаю всім міністерствам і відомствам системно працювати з організаціями інвалідів. Ввести до складу громадських колегій представників організацій інвалідів. І послухати уважно. Я пообіцяв, що жодне рішення, яке категорично заперечують представники громадських організацій інвалідів, через уряд не пройде», - резюмував прем`єр-міністр.