Фото: УНІАН

Один із поранених українських військових, доставлених до Одеси із Ростова-на-Дону (Російська Федерація перебуває у тяжкому стані.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції повідомив начальник медичної служби Військово-медичного клінічного центру Південного регіону Юрій Дахно.

Він уточнив, що до Одеси літаком було доставлено 18 осіб, із яких 16 військовослужбовців поміщено у вищеназваний центр, а 2 прикордонників направлено для лікування в госпіталь прикордонних військ України.

Відео дня

«Серед поранених один - у тяжкому стані, але зараз ситуація йде на покращення після інтенсивної терапії. Решта – середнього ступеня і в задовільному стані», - сказав Дахно.

Як повідомляв УНІАН, 24 липня до Одеси із Ростова-на-Дону (Російська Федерація) прибув український військово-транспортний літак Ан-26 із 18 пораненими військовослужбовцями України й одним загиблим. Всього минулого тижня до лікарень Ростовської області потрапили 24 українських військових, двоє з них померли. Зараз у лікарнях Ростовської області залишаються ще четверо поранених військових, які перебувають у тяжкому стані.