З числа виявлених за минулу добу випадків у закладах охорони здоров’я перебуває 18 осіб / фото mil.gov.ua

У Збройних силах України за минулу добу зареєстровано 25 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, що спричинена коронавірусом SARS-CoV-2.

Як повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ, станом на 10:00 на COVID-19 хворіють 159 військовослужбовців.

Читайте такожВ армії за минулу добу зафіксували один випадок зараження COVID-19 - командування Медичних сил

Відео дня

З числа виявлених за минулу добу випадків у закладах охорони здоров’я перебуває 18 осіб: 15 військовослужбовців у ізоляторі однієї з військових частин у Київській області; у Національному військово-медичному клінічному центрі "ГВКГ" та Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону перебуває по одному військовослужбовцю; один працівник ЗС України знаходиться на стаціонарному лікуванні в інфекційній лікарні міста Дніпро.

Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходяться 7 осіб (Київська, Харківська, Вінницька, Івано-Франківська область ˗ по 1 військовослужбовцю, Львівська область ˗ 2 військовослужбовці, Дніпропетровська область ˗ 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Всього за час пандемії одужали 158 осіб, летальних випадків – 4.

В ізоляції (в тому числі, самоізоляції) перебуває 598 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 123 особи.

Як повідомляв УНІАН, станом на 9.00 11 червня в Україні вже зареєстровано 29 тис. 070 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 854 летальні, 13 тис. 141 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 689 нових випадків.