Всього ДП було передано 142 "швидких" типу В і 104 "швидких" типу С / фото Автоспецпром

Компанія "Автоспецпром" передала ДП "Медичний центр України" 246 нових "швидких", які повністю відповідають ДСТУ EN 1789:2015 та сучасним європейським вимогам до такого типу медичного спецтранспорту.

Про це повідомили в прес-службі компанії.

Всього ДП було передано 142 "швидких" типу В і 104 "швидких" типу С (реанімобілі). Контракт на їх поставку був укладений в кінці минулого року. 

Відео дня
Кожну машину перевіряли незалежні експерти / фото Автоспецпром

При цьому при прийманні виготовлених машин кожна успішно пройшла ретельні перевірки на відповідність держстандартам. Кожну машину перевіряли незалежні експерти, а також фахівці "Медичних закупівель України" та обласних центрів екстреної медичної допомоги, куди незабаром будуть направлені нові "швидкі". 

"Як і 104 реанімобіля, всі "швидкі" типу В були прийняті з першого разу, легко і швидко. До того ж без зауважень. Виконавши таке велике замовлення першими, ми підтвердили свій статус провідного українського виробника "швидких" і учасника системи екстреної медичної допомоги країни. При цьому швидкість виконання і масштаб замовлення жодним чином не вплинули на якість: кожна деталь в кожній машині відповідає всім діючим вимогам до автомобілів швидкої медичної допомоги", - підкреслив заступник директора ТОВ "Автоспецпром" Кирило Коморкін.

Компанія готова продовжувати співпрацювати з ДП "Медичні закупівлі України" / фото Автоспецпром

Компанія готова продовжувати співпрацювати з ДП "Медичні закупівлі України" для подальшого оновлення та поповнення парку "швидких" українських медзакладів.