Зеленський анонсував створення в Україні спортивних локацій з віртуальним тренером / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський анонсував створення в Україні спортивних локацій з віртуальним тренером у рамках програми «Здорова Україна».

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Здорова Україна» у Києві.

Як зазначив глава держави, в рамках програми «Здорова Україна» будуть створені «активні парки» та спортивні майданчики по всій Україні.

Відео дня

Читайте такожЗеленський презентував програму "Здорова Україна": медогляди, спорт в школах і парки для занять (відео)

«Це локації здорової країни, ціль яких дуже проста – спорт для всіх, спорт доступний, цікавий для мільйонів українців, це можливість без дорогих тренажерів, без персонального тренера, коли і де тобі зручно», - наголосив він.

У презентаційному відеоролику, що детально розповідає про формат тренувань, анонсується створення у кожному місті локацій для занять із віртуальним тренером.

Зокрема, у парках буде встановлена табличка «Тренуйся тут», потрібно навести камеру смартфона на QR-код, обрати рівень складності та виконувати комплекс вправ, дотримуючись рекомендацій тренера.

Зазначається, що локації підібрані для розвитку всіх рухових якостей: сила, гнучкість, витривалість, координація та спритність. Тренування дозволені тільки за відсутності протипоказань до фізичних навантажень.

Вас також можуть зацікавити новини