Наразі вилучені препарати направлені на експертизу / Фото: УНІАН

У Дніпрі співробітники управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України 2 листопада затримали інтернет-продавця незареєстрованих в Україні підконтрольних, сильнодіючих препаратів та анаболічних стероїдів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління, під час обшуку поліцейські вилучили у зловмисника більше 2 літрів та близько 7 тис. пігулок різних препаратів на 1 млн грн.

Підпільний підприємець відсилав клієнтам продукцію за допомогою кур’єрської служби. Виторг він отримував на пластикову картку комерційного банку, та на електронні гаманці Easy Pay і WebMoney.

Відео дня

Наразі вилучені препарати направлені на експертизу.

Читайте такожУ Львівській області вилучили контрабандну партію заборонених стероїдівВідкрито кримінальне провадження за статтею ст. 321 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин). Максимальна санкція за злочини передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 10 років.

Наразі проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків злочинця, виявлення каналів розповсюдження сильнодіючих лікарських засобів та інших препаратів.