У Житомирській області, зважаючи на велику захворюваність дітей / Фото: УНІАН

У Житомирській області, зважаючи на велику захворюваність дітей, з метою недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань в більшості районів оголошено карантин.

Читайте такожУ школах Черкас призупинили заняття через грип та ГРВІ

Як повідомили УНІАН у прес-службі Житомирської облдержадміністрації, станом на 20 грудня, на карантин закрито загальноосвітні навчальні заклади у 17 із 23 районів області.

Відео дня

«За інформацією управління освіти та науки України у зв’язку зі збільшенням кількості учнів, хворих на грип та ГРВІ, навчально-виховний процес призупинено у Баранівському, Брусилівському, Хорошівському, Житомирському, Коростенському, Коростишівському, Малинському, Новоград-Волинському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Радомишльському, Романівському, Ружинському, Пулинському, Черняхівському та Чуднівському районах, а також у містах Житомир, Новоград-Волинський, Малин та у Високівській, Дубрівській, Народицькій ОТГ», – йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Вінниці всі школи закривають на карантин через грипТакож у цих районах рекомендовано обмежити проведення масових заходів, а також виділити додаткові кошти на придбання ліків та засобів індивідуального захисту для лікувально-профілактичних закладів.

З сьогоднішнього дня карантин почав діяти в Коростенському, Хорошевському, Малинському, Новоград-Волинському, Романівському районі, в місті Новограді-Волинському тощо. В окремих районах карантин у школах та інших навчальних закладах оголосили раніше.

Як повідомляв УНІАН, у Житомирі з огляду на велику захворюваність дітей з метою недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань у всіх загальноосвітніх навчальних закладах з 19 грудня оголошено карантин.