Президент Уругваю Хосе Мухіка планує після завершення свого президентського терміну всиновити 30-40 дітей зі свого району
Як передає РІА Новости, про це повідомив сам Мухіка в інтерв`ю уругвайському виданню El Observador.
"Я думаю усиновити 30-40 дітей бідноти, щоб вони жили у мене", - сказав виданню Мухіка  На питанн , коли це станеться, він відповів - "коли я зніму цей костюм, який мені тисне " .
На тему: Парламент Уругваю схвалив одностатеві шлюби
Президентський термін 78-річного Мухікb завершується в березні 2015 року. Раніше в інтерв`ю місцевим ЗМІ він заявляв, що після завершення роботи в якості президента він хоче повернутися до звичайноuj сільськоuj життя, і не виключав, що буде продавати квіти на місцевій ярмарку .
Мухіка вважається одним з найбільш екстравагантних і скромних у побуті президентів країн Латинської Америки. Разом зі своєю дружиною, 69 -річною сенатором ЛусієюТополанські, він проживає не в офіційній резиденції, а в звичайному будинку на околиці Монтевідео, що належить дружині, має у власності лише автомобіль Volkswagen Beetle 1987 року випуску і жертвує на благодійність до 90 відсотків своєї щомісячної зарплати. У Мухіки та Тополанські немає власних дітей.