Лікарі, які витягли з пацієнтки губку, вважають, що небезпечний предмет занадто довго перебував в її тілі / фото pixabay.com

Мешканка російського Підмосков'я додумалася до економічного лайфхаку – вона використала замість тампона губку для миття посуду. Тепер дівчина перебуває в лікарні, її здоров'я під великою загрозою.

Студентка, яка живе в підмосковному Солнечногорську, вирішила провести канікули разом зі своїми друзями на морі. Але саме під час поїздки на південь у дівчини почалася менструація. Щоб це «непорозуміння» не затьмарило відпочинку, вона придумала використовувати губку для посуду, повідомляє MedikForum.

Читайте такожЧерез загадкову хворобу обличчя чоловіка розпухло до аномальних розмірів (фото, відео)

Відео дня

Безпосередньо на місці відпочинку мешканка Підмосков'я забула про те, що в її тілі сторонній предмет. Вона купалася, засмагала, відвідувала дискотеки, жодного разу не змінивши губку.

Про свою проблему дівчина згадала, лише повернувшись з півдня – головним чином тому, що її почав турбувати біль. Весь цей час залишена у тілі губка вбирала в себе все більше вологи й бактерій з морської води. В результаті активного розвитку патогенної мікрофлори (умови для цього були найпридатніші) почався процес гниття. Самостійно вийняти губку дівчина вже не змогла.

Як результат, піднялася температура. Коли градусник показав цифру 40 градусів, батьки дівчини викликали швидку допомогу. Лікарі, які витягли з пацієнтки губку, вважають, що небезпечний предмет занадто довго перебував в її тілі. У дівчини почався сепсис, і якщо його не зможуть перемогти антибіотики, дівчина може втратити репродуктивні органи.