В Австралії зафіксовано ще один випадок захворювання коронавірусом / REUTERS

У студентки Університету Нового Південного Уельсу (Австралія) підтвердилося захворювання новим коронавірусом з Китаю.

Читайте такожУ США підтвердили п'ять випадків захворювання на коронавірус

Як повідомляє The Sydney Morning Herald, дівчина нещодавно повернулася в Сідней після подорожі до китайського міста Ухань. Вона стала четвертою хворою коронавірусом в штаті Новий Південний Уельс.

Відео дня

За словами австралійських чиновників охорони здоров'я, у дівчини не було симптомів хвороби, коли вона сідала на рейс. Нездужання проявилося лише через добу після повернення. Хвору помістили в карантин.

Крім неї, в карантині перебувають троє хворих чоловіків, які також побували в Китаї. Ще один хворий перебуває на карантині в Мельбурні.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження у місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірус - 2019 nCoV. Вірус передається від людини до людини. Інкубаційний період коронавірус триває від 2 до 12 діб.

Вірус поширився в низці країн Азії, потрапив до Франції, США і Канади. За останніми даними, кількість жертв коронавіруса в Китаї збільшилося до 80 осіб, кількість хворих у країні офіційно перевищила 2700 осіб.