REUTERS

Зросла кількість інфікованих коронавірусом 2019-nCoV на круїзному лайнері Diamond Princess, що стоїть з 3 лютого на карантині в японському порту Йокогама.

Повідомляється про ще 66 випадків зараження коронавірусом, передає NHK. Станом на 10 лютого загальна кількість інфікованих на борту лайнера - 136.

Читайте такожКоронавірус: кількість хворих перевищила 40 тисяч людей, загинули 910

Відео дня

"Серед 66 нових заражених 10 лютого: 45 - японці, 11 - американці, 4 - австралійці, 3 - філіппінці. Один канадець, один британець та один українець", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, за даними українського МЗС, на судні Diamond Princess перебуває 25 громадян України – усі члени екіпажу. Усього на судні 3 тис. 700 осіб з 56 країн світу, з яких 2 тис. 700 – пасажири.

З 4 лютого за наказом МОЗ Японії після виявлення хворого, у якого було діагностовано коронавірусну інфекцію 2019-nCoV, лайнер стоїть на карантині. Лікарі обстежують пасажирів та членів екіпажу. Карантин триватиме до 19 лютого.

9 лютого стало відомо, що на круїзному судні виявлено інфікованого коронавірусом українця. За даними МЗС, він перебуватиме в японській лікарні щонайменше два тижні.