Ілюстрація / REUTERS

Всесвітня організація охорони здоров'я проінформувала, що станом на понеділок, 17 лютого, кількість інфікованих коронавірусом за межами Китаю склала 694 людини.

Про це йдеться у повідомленні ВООЗ у Twitter.

Читайте такожУ МОЗ назвали відсоток смертності від нового коронавірусу

Відео дня

Зазначається, що випадки зараження коронавірусом Covid-19 виявлено у 25 країнах. При цьому, наголосили у ВООЗ, зафіксовано три смертельні випадки.

"У міру надходження додаткових даних із Китаю, ми починаємо отримувати більш чітке уявлення про спалах, як він розвивається і куди його можна спрямувати", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження у місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Всесвітня організація охорони здоров'я 30 січня оголосила надзвичайну ситуацію міжнародного значення у зв'язку з поширенням коронавірусу. ВООЗ дала новому вірусу офіційна назва Covid-19.

Станом на ранок 17 лютого у Китаї зафіксовано 70 548 підтверджених випадків зараження коронавірусом COVID-19, від хвороби померли 1770 осіб.