REUTERS

В Посольстві Китаю в Україні відбувся телеміст українських медиків з провідними китайськими лікарями, які поділились досвідом боротьби з COVID-19.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

«Щойно в посольстві Китаю разом з послом Китайської Народної Республіки Фан Сяньжуном відкрили телеміст із провідними китайськими лікарями. У містах Китаю рівень захворюваності йде на спад, тому їх досвід неоціненний», - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожВ Іспанії за добу від коронавірусу померли понад 500 людей

За словами Шмигаля, коронавірус став викликом номер один для всього світу. «Об'єднання зусиль найбільш важливе для перемоги. Ми ще на початку боротьби з пандемією і хотіли б отримати поради та навички, що здобули наші китайські партнери», - підкреслив прем’єр.

Він зауважив, що це перша зустріч у подібному форматі. Шмигаль подякував КНР та послу Китаю в Україні Фан Сяньжуну за швидку реакцію та організацію цього телемосту, адже їх досвід буде Україні особливо потрібний у найближчі два тижні.

«Домовились, що телемости між лікарями відбуватимуться на більш регулярній основі в робочому порядку», - наголосив голова уряду.

Симптоми та способи передачі коронавірусу / інфографіка УНІАН

Як повідомляв УНІАН, у Міністерстві охорони здоров'я заявили, що станом на 13:00 24 березня кількість випадків коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні зросла до 97.

Читайте також: