Незвичайний інцидент стався в столиці Чехії - дикий кабан розбив вітрину готелю "Хілтон", після чого кілька годин тікав від поліцейських, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на чеський інтернет-портал IDnes.cz.
 
Перше повідомлення на телефон "гарячої лінії" поліція отримала від перехожого, який побачив, як кабан перепливає річку Влтаву з острова Штавніце в центрі Праги.
 
"Ще до то того, як поліція прибула на місце події, ми отримали інформацію від охорони готелю" Хілтон", що кабан розбив вітрину і побіг у напрямку мікрорайону Тешнов", - розповіла прес-секретар місцевої пожежної варти Мілена Бліжнякова.
 
Правоохоронці кілька годин переслідували дику тварину.
 
"У районі Прага-10 кабан біг вулицею назустріч жінці з маленькою дитиною в колясці. Один з наших офіцерів пожежної варти швидко перегородив дорогу тварині мотоциклом, завдяки чому ніхто не постраждав", - додала прес-секретар.
 
Потім кабан попрямував в район приватної забудови, де забіг на територію одного з приватних володінь. Робітники, що знаходилися на території вілли, забралися на дерева. Поліцейські і лікарі, які прибули на місце події, змогли нейтралізувати кабана, після чого передали тварину працівникам лісового підприємства.