Огірки містять антиоксиданти, які захищають клітини організму \ newfoodmagazine.com

Огірки, кабачки, варена картопля відносяться до низькокалорійних продуктів, які забезпечують довге насичення.

Читайте такожНазвано п'ять продуктів, що стимулюють роботу кишечника

Про це сказала дієтолог з Іспанії Палома Кінтана. Як повідомляє MedikForum з посиланням на La Vanguardia, при відсутності несприйняття, протипоказань дієтолог радить вживати певні низькокалорійні продукти незалежно від того, чи потрібно людині худнути або просто підтримувати вагу. Ці продукти приносять багато користі: забезпечують безліччю корисних речовин, сприяють нормалізації ваги.

Відео дня

Один з них – огірки. 100 грамів продукту дають тільки 12 кілокалорій, при цьому він містить антиоксиданти, які захищають клітини організму від руйнівної дії вільних радикалів, містять багато мінералізованої вологи, захищають від розвитку метаболічного синдрому.

Моркву дієтолог з Іспанії назвала хорошим засобом, щоб справлятися з емоційним голодом. Продукт не тільки надовго насичує, але також знижує ризик розвитку раку легень, молочної залози, товстої кишки.

Низькокалорійними (70 кілокалорій на 100 грамів), але ефективно насичуючими є яйця. Експерт вважає корисним вживання одного в день.

Крім них дієтолог назвала помідори, цукіні, кабачки, брокколі, варену картоплю.

Коментуючи можливу користь калорійних продуктів, Кінтана зазначила, що такими є горіхи, авокадо, оливкова олія, але вживати їх потрібно помірно.