Жінка працює в будинку для літніх людей і має двох дітей \ фото REUTERS

Працівниця будинку престарілих стала першою мешканкою Великобританії, яка офіційно заразилася коронавірусом і перемогла його двічі. Тепер вона очікує новий тест.

Читайте такожімунітет до коронавірусу может буті не таким коротким, як вважать Ранее - дослідження 31-річна жінка, чиє ім'я не розголошується, стала першою мешканкою Великобританії і однією зі всього п'яти осіб у світі, у кого тести двічі показали COVID-19. За останні 5 місяців вона 5 разів здавала аналізи на коронавірус. І в двох випадках були отримані позитивні результати.

Повідомляється, що жінка працює в будинку для літніх людей і має двох дітей. Перші симптоми коронавирусу у неї з'явилися в березні, жінка скаржилася на задишку, високу температуру і скачки артеріального тиску. На початку квітня тести підтвердили наявність коронавирусу, передає medikforum з посиланням на The Daily Mail.

Відео дня

Через два тижні вона перевірила знову, і аналізи виявилися негативними. Але в червні знову виникли симптоми, жінка лягла в лікарню, але тести не підтвердили коронавірус. Оскільки жінка працює в будинку для літніх людей, то її попросили не залишати житло до поліпшення стану здоров'я, хоча і третій тест на COVID-19 прийшов негативним. Через два тижні вона зробила ще один аналіз, і він підтвердив наявність коронавирусу. Цього разу у неї не було таких симптомів, як задишка або висока температура.

У понеділок жінка пройшла через п'ятий за рахунком тест на COVID-19, і тепер очікує, що його результат буде негативним. Англійка знаходиться на самоізоляції, але до сих пір не вірить, що змогла захворіти на коронавірус двічі. Оскільки з квітня їй не вдається нормально дбати про дітей через нескінченні самоізоляції, вона з дуже великим нетерпінням очікує негативного результату і повернення до нормального життя.

Новини по темі: