Успіхи INGO в корпоративному страхуванні 2019 року не залишилися без уваги експертів

Українська страхова компанія "ІНГО" посіла перше місце за результатами роботи в корпоративному сегменті за минулий рік у номінації «Корпоративний партнер» фінансового рейтингу журналу «Бізнес».

"Успіхи INGO в корпоративному страхуванні 2019 року не залишилися без уваги експертів. Їх оцінка і відповідні фінансові показники дозволили компанії зайняти перше місце у номінації «Корпоративний партнер» фінансового рейтингу журналу «Бізнес». І не лише за показником зібраних премій. У 2019 році страховому ринку довелося працювати чи з не найбільшою кількістю збитків", - сказано на сторінці компанії "ІНГО" у мережі Facebook.

Зокрема, за даними "ІНГО", зараз компанія продовжує врегулювання великого страхового збитку столичному ТРЦ "Океан Плаза", де сталося затоплення двох поверхів, а також знаходиться в процесі врегулювання кількох пожеж.

Відео дня

Читайте такожСтрахова компанія ІНГО відшкодувала агропідприємству майже 20 мільйонів за поганий врожай соняшника

"Резерви по них складають десятки мільйонів гривень, що є нормальним порядком цифр для корпоративного сегменту. Кожен збиток в цьому напрямку є унікальним і потребує злагодженої роботи страховика, залучених незалежних експертів і страхувальника. Потрібно оперативно приймати рішення для мінімізації наслідків події та розробляти план по відновленню об'єктів. І нам це вдається", - наголошується в повідомленні.

Також повідомляється, що компанія "ІНГО" в цьому році поставила перед собою мету максимально відійти від паперових носіїв у документообігу та перейти на електронний цифровий підпис.

"Всі процеси, які можна автоматизувати, повинні бути автоматизовані. Зараз реалізується проект автоматизації корпоративного блоку. Більшість операцій страхової оцінки складних об'єктів будуть проходити в системі. Ми налаштовуємо повноцінні compliance та скорингові процедури для вивчення наших контрагентів і виявлення взаємозв'язків, які необхідні для якісного аналізу", - додали в компанії.

Як повідомляв УНІАН, раніше голова правління "ІНГО" Ігор Гордієнко в інтерв'ю УНІАН повідомив, що клієнтам компанії вже доступна можливість придбати онлайн такі страхові продукти, як туристичне страхування, автострахування та страхування житла, при цьому компанія продовжує роботу над переводом більш складних страхових продуктів в електронний формат, серед яких, зокрема, договори в сфері автострахування - КАСКО і "Зелена карта".

Довідка УНІАН. Страхова компанія «ІНГО» має 25-річний досвід роботи на ринку та входить до групи найбільших страхових організацій України за обсягом премій, величиною власних активів та сум страхових відшкодувань.

Компанія має 29 ліцензій на різні види обов'язкового і добровільного страхування, надає страхові послуги корпоративним і роздрібним клієнтам.