Харків. 22 серпня. УНІАН. Фани харківського «Металіста» приєднуються до вимог  футбольних уболівальників щодо відставки президента Федерації футболу України повідомив кореспонденту УНІАН представник організації уболівальників «Металіста» United Kharkiv, близько 150 активістів цього фан-руху взяли участь в акції на захист українського футболу, яка сьогодні пройшла в Києві.

Фани Металіста: Суркіса на мило

«Ми протестуємо проти тієї атмосфери, яка сьогодні панує в українському футболі, і за що несе відповідальність нинішнє керівництво Федерації футболу і в першу чергу Григорій СУРКІС», - сказав представник United Kharkiv.

Відео дня

«Для нас СУРКІС, - заявив він, - є уособленням корупції, продажності та всього негативу в нашому футболі. Ми проти цього, тому вимагаємо відставки президента ФФУ і його найближчих помічників».

Представник United Kharkiv додав, що харківської уболівальники також вимагають скасування тих «несправедливих санкцій», які були накладені на ФК «Металіст» за начебто договірний матч з львівським «Карпатами».

«Ми будемо протестувати, допоки «Металіста» не залишать у спокої і не відбудеться змін в українському футболі», - заявив співрозмовник агентства.

Як повідомляв УНІАН, уболівальники харківського «Металіста» протягом серпня цього року провели кілька акцій протесту, в тому числі і в Києві, з вимогами відставки Г.СУРКІСА і зняття санкцій, накладених Федерацією футболу України на ФК «Металіст».