Харків. 26 травня. УНІАН. Голова Харківської облдержадміністрації Михайло ДОБКІН висловив упевненість, що кінофестиваль «Харьковская сирень» буде жити довго.

Як повідомляє сайт Харківської облдержадміністрації, свою оцінку кінофестивалю, якій учора завершив свою роботу, губернатор висловив у програмі «Час влади» в ефірі Харківського обласного телебачення.

«Третій кінофестиваль «Харьковская сирень», як і перші два, був цікавим, ми знайшли свою нішу, і перейшли в короткий метр. В Україні у нас немає конкурентів у цьому плані», - сказав М.ДОБКІН.

Відео дня

Він також відмітив, що на кінофестивалі «Харковская сирень» були дуже цікаві гості з Росії, України та Франції. «Я гадаю, що рівень почесних гостей, які відвідують наш кінофестиваль, відповідає серйозному європейському кінофестивалю. Ми не претендуємо на суперництво з іншими фестивалями, але я думаю, що багато хто позаздрив би приїзду П`єра РІШАРА, Жана-Поля БЕЛЬМОНДО, Олексія ПЕТРЕНКА та інших чудових акторів, - зазначив М.ДОБКІН.

«Мені дуже приємно, - додав він, - що всі гості високо оцінили рівень підготовки кінофестивалю, всім сподобався Харків, всі були в захваті від харків`ян, тому, я гадаю, що ця добра традиція буде жити довго».