Харків. 6 грудня. УНІАН.  У Харкові за підозрою у здирництві затримано шістьох міліціонерів.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області, 5 працівників полку патрульної служби ХМУ ГУМВС України в Харківській області та оперативний черговий одного з райвідділів Харкова були затриманні 5 грудня працівниками Управління внутрішньої безпеки обласної міліції спільно з працівниками Управління боротьби з організованою злочинністю.

Правоохоронці вимагали від мешканця іншого регіону незаконну грошову винагороду в сумі 30 тис. грн. за непритягнення його сина до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотичних засобів. Речові докази вилучені.
Зібрані матеріали передані до прокуратури Харківської області.

Відео дня

Головне управління МВС України в Харківській області звернулося до всіх громадян з проханням повідомляти про будь-які факти правопорушень з боку працівників міліції за телефоном довіри начальника Головного управління 7059-333, який працює цілодобово. За кожним таким повідомленням проводиться ретельна перевірка та забезпечується оперативне реагування. Хід цієї роботи знаходиться під постійним особистим контролем начальника ГУМВС, повідомили у ВЗГ.