Харків. 23 жовтня. УНІАН. Сьогодні відбулося відкриття дошкільного підрозділу Чугуївського навчально-виховного комплексу №6 імені тричі Героя Радянського Союзу Івана Кожедуба.

Михайло Добкін, Чугуїв, відкриття дитсадка

Як повідомляє сайт Харківської облдержадміністрації, в урочистостях взяли губернатор Михайло Добкін, його заступник Євген Савін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, вчителі, вихователі, батьки, мешканці мікрорайону «Авіатор».

«Сьогодні у нас неординарна подія. Ми відкриваємо двадцять четвертий дитячий садок, який територіальній громаді вдалося побудувати в цьому році. Президент України поставив дуже складне і важливе завдання - відновлення мережі дитячих дошкільних закладів у країні. Його виконання буде дуже серйозно допомагати і батькам, і економіці держави, і, в першу чергу, головним жителям нашої країни - дітям, які будуть тут виховуватися», - сказав М.Добкін.

Відео дня

Михайло Добкін, Чугуїв, відкриття дитсадка

Також глава області висловив слова подяки органам місцевого самоврядування, народним депутатам України, які добилися фінансування та субвенцій для Харківської області, будівельникам, які вклали в роботу багато сил, трудовому колективу, який працюватиме у дошкільному закладі, а також батькам, тому що без їхньої допомоги і бажання нічого б не вийшло.

«Я можу сказати відповідально - темпи будівництва та відродження мережі дошкільних закладів у Харківській області ми знижувати не збираємося. Так що у нас таких свят буде ще дуже багато», - зазначив М.Добкін.

Михайло Добкін, Чугуїв, відкриття дитсадка

Довідка. Установу засновано 10 вересня 1946 року. Приміщення типове, розраховане на 2 вікові групи (40 місць). Для вікової групи виділені окремі приміщення: ігрову, спальну, гігієнічну кімнату, роздягальню.

Загальна кошторисна вартість ремонтних робіт - 2766,0 тис. грн.

У 2011 році з державного бюджету на реконструкцію класних кімнат Чугуївської загальноосвітньої школи №6 під дошкільний заклад виділено і освоєно кошти в сумі 766,0 тис. грн. У 2012 році на об`єкт з державного бюджету виділено та освоєно кошти в сумі 1600,0 тис. грн., а також з міського бюджету - 403 283, 64 грн. За ці гроші проведена реконструкція класних кімнат під розміщення 2 груп на 40 дітей, відремонтована м`яка покрівля, обладнана пральна кімната, ізолятор та медичний кабінет, упорядкована територія, встановлено огорожу і закуплено меблі.

Фото прес-служби ХОДА