kievcity.gov.ua

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам після засідання Антикорупційної ради при міському голові, передає прес-служба КМДА.

«Ми однозначно підтримуємо ідею відкритих конкурсів і будемо проводити конкурс як на позицію керівника комунального підприємства «Київтранспарксервіс», так і на посаду керівника КП «Київкінофільм». Щоб київські комунальні кінотеатри працювали ефективно, «Київкінофільм» повинна очолити людина, яка має відповідний фаховий рівень і зможе розвивати галузь», – зазначив Кличко.

Читайте такожУ Кличка за корупцію звільнили п'ятьох директорів столичних шкіл

Відео дня

Мер Києва також висловив сподівання, що завтра Верховна Рада ухвалить законопроект, який дасть можливість систематизувати роботу парковок, штрафувати водіїв за неправильне паркування і евакуйовувати автівки, які залишають у заборонених для паркування місцях.

Кличко також зазначив, що сьогодні столична влада спільно з Антикорупційною радою при міському голові працює над тим, щоб зробити повністю прозорою сферу зовнішньої реклами. Наразі триває перевірка цієї галузі експертами ради.

«Наша мета – остаточно знищити корупцію в міській владі, в усіх сферах», – наголосив мер.