kievcity.gov.ua

Мер Києва Віталій Кличко відвідав ДЮСШ «Ринг» на Оболоні, де відкрив оновлений зал боксу.

«Ми виділили кошти на капітальний ремонт фасаду та внутрішніх приміщень ДЮСШ «Ринг». І я радію, що у вас тепер такий новий сучасний світлий просторий зал. Зараз тут займається 200 дітей. Сподіваюсь, тут кожен зможе з комфортом тренуватися і реалізувати свою мрію», – зазначив Кличко.

Мер підкреслив, що такі сучасні спортивні зали повинні бути в кожному районі Києва, оскільки це – альтернатива негативу, який пропонує вулиця.

Відео дня

Читайте такожСтолична влада проводить термомодернізацію навчальних закладів Києва

«Наша задача – створити умови, щоб заохотити дітей займатися спортом, щоб вони розвивалися і росли сильними і здоровими. Тому ми відкриваємо нові спортивні зали, спортивні майданчики та робимо все для відновлення та розвитку спортивної інфраструктури», – наголосив Київський міський голова.

Мер закликав дітей мріяти і наполегливо працювати. «Головне – не сила м'язів, а сила духу. І в спорті, і в житті. Тоді ви зможете досягти всіх цілей», – звернувся Кличко до вихованців ДЮСШ.

«Ми з братом мріяли стати чемпіонами України з боксу і стали. Ми мріяли  вибороти Олімпійську медаль і вибороли. Ми мріяли зібрати всі чемпіонські пояси, які існують у боксі, і зібрали. І сьогодні я мрію, що Київ стане сучасним європейським містом і ми робимо все, щоб Київ таким став. І такі сучасні секції – це стандарт європейського міста», – зазначив Віталій Кличко.

Мер побажав вихованцям ДЮСШ здоров'я, успіхів і перемог.