Львів. 25 липня. УНІАН. Служба автомобільних доріг у Львівській області на виконання розпорядження голови Львівської ОДА з метою збереження доріг загального користування Львівської області у період підвищення температури повітря понад 28 градусів розроблено низку заходів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської ОДА, зокрема  розроблений перелік доріг, на яких вводиться обмеження руху великовагового транспорту, а також встановлено термін та час введення обмежень – на літній період із 10.00 до 22.00.

Також виготовлено та встановлено 16 комплектів – 96 дорожніх знаків, а також встановлено відповідну кількість інформаційних панно. Крім того, визначено 34 місця для відстою транспортних засобів.

Відео дня

Надаємо перелік автодоріг Львівської області, на яких частково введено тимчасове обмеження руху великовагового транспорту: М-06 Київ-Чоп, під’їзд до Львова, М-09 Львів-Рава-Руська, М-10 Львів-Краковець, західний об’їзд міста Львова, М-11 Львів-Шегині, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка, Н-02 Львів-Тернопіль, Н-09 Мукачево-Ів.-Франківськ-Рогатин-Львів, Н-10 Стрий-Ів.-Франківськ-Чернівці, Н-13 Львів-Самбір-Ужгород, Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, Р-15 Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква, Р-39 Броди-Тернопіль.