Львів. 6 жовтня. УНІАН. Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк та міський голова Львова Андрій Садовий взяли участь в урочистому  відкритті ІV виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник», яка проходить в Палаці мистецтв.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Під час урочистого відкриття виставки-ярмарку Михайло Цимбалюк зазначив: «Тут демонструються досягнення Львівщини, підтримується львівський товаровиробник. Важливо, щоб підприємства були з високим рівнем зарплати –  таким підприємствам будемо надавати всіляку підтримку». Голова Львівської ОДА також підтримав заклик «Купуй львівське».

Відео дня

Після урочистого відкриття Михайло Цимбалюк оглянув виставку товаровиробників, зокрема  стенд дочірнього підприємства  «Полімер-електрон», який спеціалізується на виготовленнях сидінь для трибун. Оглядаючи продукцію, Михайло Цимбалюк зазначив, що звернеться з пропозицією про використання саме цих сидінь на трибунах тренувальних баз Львівщини.

Також голова Львівської ОДА оглянув стенди Львівської фабрики «Трембіта», СП ТзОВ «Сферос-Електрон», ТМ «Лімо», Львівського казенного експериментального підприємства засобів пересування і протезування, ПП «Едель» та ін.

Нагадаємо, виставка-ярмарок львівських товаровиробників проходить у Львові вчетверте.
Цього року на виставці представлено продукцію близько 70 львівських виробників. Львів’яни та гості міста зможуть придбати товари місцевих виробників до 9 жовтня.

Фото Львівської ОДА