Львів. 17 жовтня. УНІАН. Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк 17 жовтня в рамках робочої поїздки у Мостиський район взяв участь в урочистому введенні в експлуатацію лінії з виготовлення пелет (альтернативного палива-гранул з відходів деревини) ТзОВ «Богдан».

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Сьогодні ми приїхали на Мостиську землю, щоб подивитись на те, як освоюються нові підходи до альтернативного палива на практиці. Головний інвестор – держава, яка надаватиме робочі місці для жителів району, але головне те, що ми стараємося усіма силами змінити використання газу на альтернативну сировину», - сказав голова Львівської ОДА.

Відео дня

Михайло Цимбалюк додав, що «коли ми бачимо, що на лісосмугах безгосподарно спалюють дерево, то повинні розуміти, що це не господарський підхід».

«Ми повинні навчитись по-господарськи наводити лад і рахувати кожну народну копійку. На прикладі Мостиського району ми покажемо альтернативний шлях опалювання, який також виховуватиме в громадян вміння економії коштів. Якщо ж побачимо ефект від цього у Мостиському районі, то такий спосіб буде поширюватись у цілій області», - наголосив Михайло Цимбалюк.

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк спільно із Богданом Турчином перерізали символічну стрічку, відбулось освячення та запуск лінії в експлуатацію.