Ківа каже, що він залишається керівником Соцпартії / фото УНІАН

Ілля Ківа продовжує лишатися головою Соціалістичної партії України, про що, зокрема, свідчить витяг з офіційного Реєстру громадських формувань, а спекуляціями навколо цього факту, за його словами, займається колишнє керівництво цієї політсили.

Себе ж він назвав "єдиним легітимним керівником Соціалістичної партії", розповів політик в ефірі "Еспресо.TV".

"Молоді приходять на зміну старим, сильні займають позиції... Це процес еволюції. Ви ж хочете, щоб вас захищали, щоб відстоювали інтереси українського народу? А для цього потрібні зуби, потрібні міцні руки. Момент зміни влади він завжди приходить. Це є нормальною практикою лівих сил", - пояснив Ківа.

Відео дня

Читайте такожОдіозного екс-радника Авакова відправили в профспілку МВС освоювати посаду голови організації

"Я сильний, мотивований й готовий до самопожертви заради українського народу", - наголосив Кива.

Тоді як представників колишнього керівництва СПУ політик вважає "немічними аферистами зі слюнявими ротами й зі стертими зубами, які продовжують чіплятися за різні партії, аби й надалі продовжувати харчуватися й продаватися".

"Це такі як Устенко, Мороз й уся їхні череда", - заявив він й додав, що ці люди "останні 10 років торгували партією, як хвойдою".

При цьому Ківа не приховує, що збирається бути жорстким лідером СПУ: "Не треба боятися нашої жорсткості. Тому що ми усі втомилися від нашої незахищеності й від хаосу. А хаос чинять ті, хто вже давно є політичними трупами", - підсумував політик.

27 січня Петро Устенко заявив ЗМІ, що Ківу начебто виключили з Соціалістичної партії й позбавили посади голови цієї політсили.