14 жовтня у низці обалстей очікується сильний вітер / фото ua.depositphotos.com

У суботу, 14 жовтня, в Україні буде сухо та сонячно, але подекуди очікується посилення вітру. Про це попереджає відомий синоптик Наталка Діденко.

"Субота, 14-те жовтня, буде в Україні синоптично прекрасною. Повсюди - суха погода, переважно сонячна, якщо тумани не підпсують ясну картинку, і тепла", - каже синоптик.

Впродовж дня, за її даними, температура повітря становитиме +17...+22 градуси, а у західних областях температура підскочить до +20...+25 градусів.

Відео дня

"Єдиний не дуже комфортний нюанс - на заході та півночі України очікується сильний південно-західний вітер, часом до 15-20 метрів за секунду", - попередила синоптик.

У Києві, за прогнозом Наталки Діденко, в суботу також буде сухо та тепло, а стовпчики термометрів у столиці покажуть +20...+22 градуси.

Потепління в Україні

Про те, що у суботу, 14 жовтня, на українців чекає тепла погода, каже й синоптик Ігор Кібальчич. За його даними, внаслідок надходження повітряних мас із південного заходу Європи, в нашій країні спостерігатиметься коротке бабине літо, коли денні температури місцями перевищать 20-градусну позначку. Така погода, за словами синоптика, протримається лише 2-4 дні.

Вас також можуть зацікавити новини: