Стало відомо, де у понеділок очікується найвища температура повітря / фото Myriams-Fotos/Pixabay

Погода завтра в Україні - у понеділок, 29 січня, спрогнозована весняна в Закарпатській області, там вдень очікується від 0 до +5 градусів.

У перший день нового робочого тижня вночі в Карпатах та південно-східних регіонах очікується невеликий мокрий сніг та сніг, а вдень опади можливі у поки ще окупованому росіянами Криму, йдеться у прогнозі Українського гідрометцентру, який опубліковано у Facebook. Синоптики додали, що у західних регіонах нашої держави та у північних вночі та вранці подекуди може бути туман.

"На дорогах, крім південної частини країни, місцями ожеледиця… Температура вночі 2-7° морозу, у південній частині, вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла…", - додали в Гідрометцентрі.

Відео дня
Синоптики повідомили, де завтра в Україні буде найтепліше / карта facebook.com/UkrHMC

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто прочитати

Раніше в Укргідрометцентрі повідомили, що у понеділок у Києві може бути від -4 до -6, а вдень - 0...-2. У Гідрометцентрі також поділилися, що у Київській області вночі може бути до -7 градусів, а у денні години - до 2 градусів тепла.

Синоптик, метеоролог та кандидат географічних наук Ігор Кібальчич попереджав, що у ніч на 19 січня у західних та північних областях України температура повітря може становити вночі -8…-13 градусів, а вдень - від -2 до +3.

Вас також можуть зацікавити новини: