На вихідних в Україні трохи підморозить / фото Alicja / Pixabay

На вихідних, 20 і 21 січня, в Україні очікується невелике похолодання. Вночі температура опускатиметься до -5°...-10°, а вдень у низці областей теж буде невеликий мороз до -1°...-3°. Опадів стане набагато менше і вони сконцентруються на лівобережжі. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -4°, вдень -1°. У неділю вночі очікується -4°, а вдень -1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Львові в суботу вночі -4°, вдень +1°, невелика хмарність. У неділю вночі -5°, вдень +1°, невелика хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі -4°, вдень 0°, невелика хмарність, сніг. У неділю - невелика хмарність, вночі -6°, вдень -1°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря -4°...-1°. У неділю температура буде -6°...0°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі -3°, вдень +1°, сніг. У неділю - невелика хмарність, -3°...+3°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -5°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю стовпчики термометрів покажуть -8°...-3°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі -4°, вдень +1°. У неділю температура становитиме -5°...-1°, невелика хмарність, сніг.

У Сімферополі в суботу-похмуро, суцільна хмарність, -4°...+7°, дощ, можливий мокрий сніг. У неділю-невелика хмарність, -5°...0°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +5°, вдень +4°, невеликий дощ. У неділю вночі очікується -7°, вдень +1°, невелика хмарність, сніг.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +6°, вдень 0°, невеликий сніг. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі -6°, вдень -1°, сильний снігопад.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +5°, вдень +1°, можливий мокрий сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме -6°, вдень -1°.

20 січня температура в Україні знизиться / фото УНІАН
21 січня похолодання в Україні продовжиться / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде ясно і безхмарно. Температура вночі -11°, вдень до -3°. У неділю вночі температура становитиме -8°, вдень стовпчики термометрів покажуть -2°, невелика хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде -3°, вдень +4°, ясно і беозблачно. У неділю-похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі становитиме 0°, вдень +2°.

У Трускавці в суботу ясно і безхмарно, температура до +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -1°...+2°.

У Сваляві завтра очікується ясна і безхмарна погода, до -1°. У неділю - практично безхмарно, -7°...+1°.

У Затоці в суботу - похмуро, суцільна хмарність, вночі 0°, вдень +1°, можливий сніг. У неділю - хмарно з проясненнями, температура -4°...+3°.

Вас також можуть зацікавити новини: