Наталія Птуха розповіла про потепління в Україні / колаж УНІАН зі скріншоту та фото Jonathan Sautter/Pixabay

Синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха спрогнозувала, коли в Україні потепліє.

За прогнозом, яким вона поділилася з NV, "температура стане трохи вищою" з четверга, 16 травня. Експертка зазначила, що в південних і західних регіонах удень прогнозується від +14 до +19 градусів. Птуха додала, що показники нічної температури також підвищаться - 17 числа вночі очікується від +4 до +9, а 18-го - до +12. Співрозмовниця сказала, що в ці дні вдень температура очікується близько +20, і вона збережеться надалі приблизно на такому ж рівні.

"...Не буде якоїсь літньої спеки, але вже очікуємо, що таких низьких температур, як зараз, не трапиться", - заявила синоптик. Експерт зазначила, що в Києві температура повітря буде відчутно вищою в суботу, 18 числа, - вночі прогнозується до +11, а вдень повітря може прогрітися до +18 градусів.

Відео дня

Важливі новини України щодо погоди - що повідомлялося раніше

Синоптик Наталка Діденко спрогнозувала, що в нашій країні потепління "до людських градусів" очікується з другої половини поточного тижня.

Укргідрометцентр прогнозував, що 14 травня на території нашої держави буде холодно - на більшій частині території температура становитиме +11...+16 градусів, на Закарпатті - 17-22 градуси тепла, а в Карпатах від +7 до +12. У Києві вдень очікується 11-16 градусів тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: