Сьогодні в Україні буде багато дощів / Фото ua.depositphotos.com

В останню неділю березня на українців чекає досить тепла, але мокра погода. У більшості областей пройдуть дощі, місцями опади будуть сильними і з грозами. Суха погода очікується лише на сході, в Запорізькій області та в Криму. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У західних областях сьогодні буде невелика хмарність, але повсюдно пройдуть дощі та зливи, а у Волинській та Чернівецькій областях ймовірні грози. На Прикарпатті та в Закарпатській області буде +14°...+15°, а на решті території дощі трохи зібьють температуру до +11°...+12°.

На півночі України сьогодні також дощитиме. У Житомирській, Київській та Чернігівській областях очікується невелика хмарність, а температура підніметься до +12°...+14°. У Сумській області буде похмуро, повітря тут прогріється до +10°.

Відео дня

На жителів східних областей чекає суха погода. На Харківщині стовпчики термометрв покажуть +14°, а в Луганській і Донецькій областях повітря прогріється до +17°...+18°.

У центральній частині України також буде багато опадів, а тепло розподілиться нерівномірно. У районі Полтави та Кривого Рогу очікується +9°...+11°, а на решті території протягом дня потеплішає до +12°...+14°.

Що стосується півдня України, то в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях очікуються дощі, а стовпчики термометрів там покажуть +10°...+12°. У Запорізькій області домінуватиме похмура, але суха погода, до +14°, а в Криму повітря прогріється до +15°, також без істотних опадів.

26 березня Україну накриють опади / фото УНІАН

Прикмети погоди 26 березня

26 березня - галки збираються юрбою під вечір і кричать - до ясної погоди.

Вас також можуть зацікавити новини: