В Україну йде зимова негода / фото pixabay

Сьогодні, 27 березня, в Україні очікується найтепліший день у найближчій перспективі, а від завтра погода різко зміниться. Про це попередила синоптик Наталка Діденко

За її даними, 28 березня в Україні сніжитиме та литимуть дощі, здійметься вітер та сильно похолоднішає.

"Вівторок виявиться ух, якою несподіванкою! 28 березня на заході, півночі та у більшості центральних областей України очікується різка зміна погоди: похолодання, штормовий вітер та серйозні дощі з переходом у мокрий сніг!" - зазначила вона.

За словами Наталки Діденко, можливе тимчасове утворення снігового покриву.

"У вівторок на сході та південному сході ще втримається тепла погода, проте надалі й там похолоднішає", - зауважила вона.

Погода 27 березня - прогноз синпотика на сьогодні

У понеділок, 27 березня, повсюди в Україні буде тепло, каже Наталка Діденко. Максимальна температура повітря, за її даними, становитиме +12...+18 градусів.

"Проте вже перші ознаки приходу іншої повітряної маси проявляться у західних областях, +8...+13 градусів",- відзначила фахівець.

За її даними, дощі 27 березня пройдуть на сході та в західних областях. В західній частині можливий перехід дощу в мокрий сніг та сильний вітер. Рвучкий вітер також можливий на півдні та в центрі України.

Погода у Києві - прогноз на 27 березня

У Києві, за словами Наталки Діденко, понеділок буде теплим, до +14 градусів. Опади сьогодні малоймовірні.

"З вівторка, 28 березня, у Києві також очікується різка зміна погоди - суттєве похолодання, дощ з переходом у мокрий сніг, сильний штормовий вітер!" - попередила синоптик.

Українців попередили про удар стихії - коли очікувати

За прогнозом народного синоптика Станіслава Щедріна, наприкінці березння та на початку квітня в Україні очікується суттєве похолодання  з опадами.

За словами синоптика, зниження температкру очікується з 28 березня по 3 квітня внаслідок надходження ряду активних циклонів. За прогнозами, місцями сніжний покрив може досягати 14-17 сантиметрів.

Вас також можуть зацікавити новини: