Найближчими днями у Києві періодично сніжитиме / фото Beats Beats,Pixabay

У Києві найближчими днями очікується значне похолодання з періодичноими опадами. Про це попереджає Український гідрометцентр.

"Важливо, що з 7-9 січня на Київщині відбудеться значне похолодання через вторгнення арктичного повітря з півночі Європи: зниження температури вночі до 13-18° морозу, вдень до 8-13° морозу", - кажуть синоптики.

За їх даними, невеликий сніг очікується 6,7 та 10 січня, а решта днів пройдуть без опадів. 

Відео дня

"Бережіть себе, при необхідності виходу на вулицю обов'язково захищайтеся від низьких температур!" - радять фахівці, адже, за їх словами, така погода може призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, порушення та припинення руху транспорту.

Погода у Києві найближчими днями / скріншот

Погода в Україні - прогноз на сьогодні

6 січня в Україні буде хмарно. За даними Укргідрометцентру, у північній частині сніг, на Закарпатті та Прикарпатті дощ. На півночі країни на дорогах подекуди ожеледиця, на Волині та Рівненщині місцями з'явиться ожеледь.

Вітер очікується змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вдень +1°...+6°, в південно-західних областях повітря розігіріє до +7°...+12° й лише в північній частині країни очікується від 0° до -5°.

На Киїівщині також буде хмарна погода. Вдень сьогодні сніжитиме. сніг. На дорогах з'явиться ожеледиця. Вітер південно-східний, його швидкість становитиме 3-8 м/с. Температура по області 0°...-5° , а у столиці стовпчики термометрів покажуть 0°...-2°.

Вас також можуть зацікавити новини: