В Україні знову очікуються сильні морози / Фото ua.depositphotos.com

Весь найближчий тиждень погода в Україні буде нестабільною. Очікуються коливання і контрасти температур, а також періодичні опади. Так, на початку тижня по всій країні встановиться невеликий "плюс", а в середині тижня Лівобережжя накриє похолодання. Нічні морози сягатимуть -10...-15 градусів. При цьому на заході України температура підвищуватиметься до +5°...+10°. На вихідних температурні контрасти згладяться, по всій країні вдень знову буде невеликий "плюс". Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У понеділок, 13 лютого, в більшості областей України очікується невеликий "плюс". Місцями на півдні та заході температура підніметься до +5°...+6° і лише місцями на сході стовпчики термометрів не піднімуться вище -1°. Сніг очікується у Волинській, Рівненській та Луганській областях.

13 лютого в Україні буде практично без опадів / фото УНІАН

У вівторок, 14 лютого, суха погода очікується лише на заході і в більшості північних областей. На решті ж території пройдуть дощі і мокрий сніг. Температура вдень по всій країні очікується від +1° до +5°. 

Відео дня
14 лютого по всій Україні буде невеликий "плюс" / фото УНІАН

У середу, 15 лютого, на Лівобережжі України трохи похолоднішає, місцями сніжитиме. Вночі температура там опускатиметься до -3°...-7°, а вдень триматиметься в межах -2°...+1°. На заході тим часом потеплішає до +2°...+6°. 

15 лютого на Лівобережжі України почне холоднішати / фото УНІАН

У четвер, 16 лютого, похолодання на Лівобережжі України посилиться. Нічні морози досягнуть -6...-12 градусів, а вдень температура там триматиметься близько -1°...-4°. 

16 лютого морози на Лівобережжі України посиляться / фото УНІАН

Перед вихідними, 17 лютого, місцями на Лівобережжі температура вночі опускатиметься до -12°...-15°, а вдень очікується від -4° до -1°. На заході тим часом потеплішає до +4°...+8°. Також у більшості західних та північних областей очікуються дощі, мокрий сніг та сніг.

Перед вихідними на Сході ще більше похолодає , а на заході-потеплішає / фото УНІАН

На вихідних температурні контрасти в Україні почнуть вирівнюватися. До кінця тижня вдень по всій країні стовпчики термометрів вже покажуть +2°...+7°. Також на вихідних в Україні очікується багато опадів.

На вихідних в Україні буде багато опадів / фото УНІАН
До кінця тижня температурні контрасти в Україні почнуть вирівнюватися / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: