Погода на завтра / Фото ua.depositphotos.com

Найближчим часом на погоду в Україні впливатиме антициклон Andre. Тому очікується переважно суха погода.

"Проте через атмосферний фронт оклюзії (це коли об'єдналися теплий та холодний фронти) незначні дощі можливі на Житомирщині, Київщині, у Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях", - попередила синоптик Наталка Діденко щодо погоди 3 листопада.

Вона додала, що надалі ніяких серйозних дощів в Україні не прогнозується.

Відео дня

"Завтра значно теплішою очікується погода у південній частині та на заході України: вночі +6...+12 градусів, вдень +10...+17 градусів", - відзначила Наталка Діденко.

За її словами, найдовше тепла погода в Україні затримається на Закарпатті.

Яким буде початок листопада в Україні

Як повідодмляв Погода УНІАН, у найближчий тиждень в Україні очікується холодна погода з періодичними дощами. Також місцями ймовірні нічні морози. 

Так, 3 листопада на заході похолоднішає до +10°...+14°. На півночі і сході стовпчики термометрів не піднімуться вище +10°, в центрі буде +11°...+14°, а на півдні повітря прогріється до +13°...+17°. Дощі накриють більшість областей, крім східних і більшості західних.

Перші вихідні листопада також будуть холодними. У суботу, 5 листопада, на заході України пройдуть дощі, а температура в більшості областей не підніметься вище +8°...+11°.

У неділю, 6 листопада, погода трохи стабілізується, опади ймовірні лише на півночі України - в Чернігівській області. Практично по всій країні встановиться похмура погода, а небо затягне хмарами. 

Вас також можуть зацікавити новини: