2 липня в Ураїні буде спекотно і мокро / фото ua.depositphotos.com

Неділя, 2 липня, в Україні буде спекотною та дощовою. Температура в багатьох областях підніметься до +28°...+31°. Дощі, зливи та грози очікуються на заході, півночі, а також у Донецькій та Дніпропетровській областях. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні гримітимуть грози, лише на Закарпатті прогнозується суха погода з невеликою хмарністю. Тепло розподілиться нерівномірно. У більшості областей стовпчики термомірів покажуть комфортні +24°...+26°, а в Хмельницькій та Чернівецькій областях повітря прогріється до +27°...+28°.

На півночі України очікуються зливи, місцями - з грозами. Стовпчики термометрів покажуть +25°...+28°.

Відео дня

На сході України сьогодні буде переважно суха погода, проте в Донецькій області ймовірні невеликі дощі. Температура впродовж дня буде близько +28°...+29°.

У центральній частині України сьогодні буде дуже спекотно. Тут повітря прогріється до +28°...+31°. Без опадів, лише в районі Дніпра можуть покапати невеликі дощі.

Суха і спекотна погода чекає також на жителів півдня України. Тут температура підніметься до +27°...+31°, без опадів.

2 липня в Україні буде спека / фото УНІАН

Прикмети погоди 2 липня

2 липня - якщо бджоли сильно летять до своїх вуликів, скоро буде дощу; бджоли стають злішими, частіше жалять - буде посуха; сидять на стінках вулика - до сильної спеки.

Вас також можуть зацікавити новини: