Яка буде погода в Україні 30 жовтня / фото ua.depositphotos.com

В понеділок, 30 жовтня, в деяких областях України очікується туман, в інших – сильний вітер, прогнозують в Українському гідрометеорологічному центрі.

"Мінлива хмарність. Без опадів. У східних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер переважно південний, 7-12 м/с, в Карпатах пориви 19-24 м/с", – прогнозують синоптики. 

В південних регіонах стовпчики термометрів підніматимуться вище 20° градусів Цельсія. "Температура вночі 4-9° тепла, у південній частині та західних областях 8-13°, вдень 16-21°, в Криму та на Одещині до 24°; на сході та північному сході вночі 1-6° тепла, вдень 13-18°", – зазначають в Українському гідрометеорологічному центрі.

Відео дня
Яка буде погода в Україні 30 жовтня / фото УГМЦ

Погода в Україні 30 жовтня - що кажуть синоптики

28 жовтня частину регіонів України охопив буревій, негода повалила сотні дерев та вбила чотирьох людей. Проте в неділю, 29 жовтня, негода відступила. Але вже у понеділок, 30 жовтня, Україна опиниться під впливом східного антициклону, прогнозує синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, у всіх областях 30-го жовтня очікується суха погода, без опадів, але з сильним вітром. Вітер буде не такий сильний, як в суботу, проте пориви можуть місцями досягати 15-20 метрів за секунду. 

Вас також можуть зацікавити новини: