Україна опиниться під впливом східного антициклону / фото ua.depositphotos.com

В неділю, 29 жовтня, негода відступила. Але вже у понеділок, 30 жовтня, Україна опиниться під впливом східного антициклону. Тому в усіх областях 30-го жовтня очікується суха погода, без опадів, але з сильним вітром, прогнозує синоптикиня Наталка Діденко. 

"Зараз особливо цікавить багатьох вітер. Ще б пак! Після суботнього штормового. 30-го жовтня в Україні знову передбачається посилення вітру, проте такої потужності, як вчора - навряд. Пориви можуть місцями досягати 15-20 метрів за секунду. Напрямок - південно-західний. Будьте обережними все одно", - пише Діденко.

Синоптикиня інформує, що впродовж дня в Україні пануватиме тепла погода. "Впродовж дня температура повітря досягне +15+20 градусів, у південній частині +20+24 градусів. У Києві понеділок обіцяє також теплу погоду, вдень до +18 градусів. Дощу не буде, а ось вітер знову посилиться. Південно-західні його пориви місцями становитимуть хоча й легші, проте штормові 15-18 метрів за секунду", - додає вона.

Відео дня

Погода в Україні - останні новини 

28 жовтня частину регіонів України охопив буревій. Станом на вечір суботи було відомо про чотирьох загиблих людей внаслідок стихії. 

29 жовтня ситуація стабілізувалася у багатьох областях. В неділю по Україні передусім було хмарно з проясненнями.

Вас також можуть зацікавити новини: