В Україні наприкінці березня можливий сніг, повідомила синоптик / фото ua.depositphotos.com

Наприкінці березня погода в Україні буде різко мінятися, "температура повітря почне витворяти казна-що" - у четвер-п’ятницю, 24-25 березня очікується похолодання, можливий мокрий сніг.

Потепління відновиться у суботу, 26 березня, 27 числа температура знову знизиться, а 28-го - підвищиться, поділилася прогнозом у Facebook синоптик Наталка Діденко.

Експерт зазначила, що інформацію про зміну погоди 24-25 березня особливо треба взяти до уваги жителям центральної на північної частин нашої країни.

Відео дня

"…У суботу потепління відновиться. У неділю в Україні знову похолодає, вдень орієнтовно до +2+8 градусів…", - додала синоптик.

Раніше Наталка Діденко спрогнозувала, що 23 березня в Україні максимальна денна температура повітря може становити +17 градусів. Експерт також поділилася, що у середу найпрохолодніша погода буде у захопленому Росією Криму та на Приазов’ї - там очікується +7…+10 градусів.

Нагадаємо, народний синоптик Станіслав Щедрін вже повідомив, яка погода очікується в Україні у квітні 2022 року. Експерт поділився, що температура повітря може прогрітися до позначок +20...+24 градуси.

Вас також можуть зацікавити новини: