Прогноз погоди в Україні на Різдво / фото ua.depositphotos.com

На Різдво, 25 грудня, в Україні очікується тепла погода без снігу. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає "Метеопрог".

За словами синоптика, тільки на Поліссі, крайньої півночі та на високогір'ї Карпат в окремих районах збережеться старий сніг, що злежався, насичений водою і злегка підмерзлий.

25 грудня на заході України вночі пройде невеликий дощ, який вранці перейде у мокрий сніг. Вдень очікується поступове припинення опадів. Подекуди можливий туман. Температура повітря вночі становитиме -1…+4 °С, вдень 0…+5 °С.

Відео дня

У північних областях, за словами синоптика, вночі очікується невеликий дощ та мряка, вдень помірні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Подекуди туман. Вранці та вдень у Київській та Чернігівській областях місцями спостерігатиметься налипання мокрого снігу. Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах -1…+4 °С.

"У центрі України пройде невеликий, подекуди помірний дощ. Тумани з погіршенням дальності видимості до 200-500 метрів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі становитиме +1…+6 °С, вдень +2…+7 °С", - прогнозує Ігор Кібальчич.

На півдні Україні також очікується дощова та тепла погода. У Криму, за прогнозом синоптика, опади будуть інтенсивними, особливо у гірській місцевості. Також очікуються тумани, а температура вночі становитиме +2…+7 °С, вдень повітря прогріється до +4…+9 °С.

У східних областях вдень місцями пройде невеликий дощ. Вітер переважно східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах +1…+6 °С.

Святвечір: яка погода чекає на українців 24 грудня

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, сьогодні в Україні очікується тепла погода, проде подекуди дощитиме. Опади, за її словами, очікуються в західних, північних областях України, на Вінниччині та Одещині. На решті території переважатиме суха погода, проте очікуються тумани.

Температура впродовж дня буде +2...+7 градусів, на півдні - до +4...+9, а в Криму повітря прогріється до +11 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: