Синоптик Діденко розказала, яка погода буде в Україні на Святвечір / фото ua.depositphotos.com

На Святвечір, 24 грудня, в Україні очікується тепла погода, проте у багатьох областях дощитиме. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"На Святвечір за григоріанським календарем в західних, північних областях України, на Вінниччині та Одещині буде дощ", - спрогнозувала вона.

У східних областях України, у більшості центральних областей та південної частини переважатиме суха погода, хіба що тумани можуть збільшувати вологість, каже Наталка Діденко.

Відео дня

З її даними, повсюди в Україні напередодні Різдва очікується тепла погода - впродовж завтрашнього дня буде +2...+7 градусів, у південній частині +4...+9, а в Криму повітря прогріється до +11 градусів.

"Тепла погода триватиме до Нового року, проте не без опадів", - резюмувала синоптик.

Погода у Києві

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у Києві 24 грудня пройде дощ. Також очікується невеликий або помірний вітер південно-західного напрямку.

Температура повітря найближчої ночі -до +2 градусів, завтра вдень - до +4 градусів, завтра ввечері очікується 0...+2 градуси.

"На Різдво, 25 грудня, у Києві трохи похолоднішає (зовсім трохи), тому дощ зміниться снігом. Якраз погода - до свята", - потішила синоптик.

Вас також можуть зацікавити новини: