4 та 5 листопада в Україні буде вітряно / фото ua.depositphotos.com

На вихідних, 4 та 5 листопада, температура в Україні буде високою, зокрема на півдні до +20...+25, але місцями дощитиме та посилиться вітер. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

Так, за її словами, 4 листопада буде багато дощів. Атмосферний фронт доставить вологу повітряну масу на захід, північ та на Вінниччину й Черкащину. У вказаних регіонах, за її даними, пройдуть помірні дощі. 

"Похмура волога погода супроводжуватиметься сильним вітром і з подекуди штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду!" - попередила синоптик.

Відео дня

На решті території - схід, південь, Полтавщина, Дніпро та Кропивницький із районами - потраплять у суботу в суху повітряну масу, без опадів. "Проте й тут очікується сильний вітер південних напрямків. Будьте обережними!" - зауважила фахівець.

Температура повітря в суботу передбачається +14...+19 градусів, на півдні повітря прогріється до майже літніх +20...+25 градусів і лише на північному сході буде не вище +10...+13 градусів.

У неділю, за даними Наталки Діденко, дощі найбільш ймовірні у західних областях України. На решті території без опадів.

"Температура повітря 5 листопада протягом дня +14...+19, на півдні +19...+22 градуси", - розповіла синоптик.

Погода у Києві - прогноз

У Києві 4 листопада, за словами Наталки Діденко, йтиме дощ, завіватиме сильний вітер, особливо в другій половині дня та ввечері. "Можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду", - попередила вона. Температура повітря становитиме близько +14 градусів.

"А ось 5-го листопада, у неділю, киянам можна і варто вибиратися з домівок - дощ припиниться, температура повітря підскочить аж до +17 градусів. Хоча залишиться рвучкий вітер південного походження", - спрогнозувала синоптик.

Вас також можуть зацікавити новини: