В Україні очікуються заморозки до -3 / фото УНІАН

У п'ятницю, 5 квітня, в Україні потеплішає, але найближчої ночі буде холодно, навіть очікуються заморозки до -3. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"У північних областях та на північному сході найближчої ночі температура повітря може опускатися до 0...-3 градусів морозу. Вважайте!" - попередила експерт.

На решті території, за її даними, вночі також буде холодно, +3...+7 градусів.

Відео дня

"Але вже протягом дня п'ятниці температура повітря підросте до +13...+18 градусів. Як не крути - весна!" - потішила синоптик.

Лише на Житомирщині, Вінниччині, Сумщині та Харківщині місцями ще буде +7...+9 градусів.

Дощі, подекуди з грозами, очікуються 5 квітня у західних областях, досягнуть Вінниччини, а ввечері дійдуть до Житомирщини та Київщини, а надвечір дощ можливий в Одеській області. На решті території України буде сухо.

Погода у Києві

У Києві, за прогнозом Наталки Діденко, 5 квітня очікується холодна ніч, +1...+3 градуси. Але день буде тепліший - до +15 градусів.

Істотних опадів у столиці не очікується, хіба що ввечері у п'ятницю пройде невеликий дощ.

Заморозки в Україні - що відомо

Рінаше в коментарі Погода УНІАН синоптик Ігор Кібальчич повідомив, що холодне скандинавське повітря спричинить в Україні заморозки. З 4 по 6 квітня вони найбільш ймовірні у північних, центральних та місцями східних областях.

Вас також можуть зацікавити новини: