Сьогодні в Україні буде багато опадів / фото УНІАН

Сьогодні, 30 січня, по всій Україні очікуються опади. На заході та півночі - мокрий сніг або сніг з дощем, а на решті території буде переважно просто сніг. При цьому практично по всій країні вдень буде плюсова температура, місцями до +5°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде + 2°...+ 5°, найтепліше - в Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Невелика хмарність і сніг з дощем очікуються скрізь, крім Чернівецької області - там ймовірність опадів менша.

Відео дня

Жителів півночі України сьогодні чекає температура від -1° до +3°. Найхолодніше буде в Сумах, де очікується сніг. На решті ж території - мокрий сніг.

Читайте такожДо + 5° і багато опадів: якою буде погода в Україні в останні вихідні січня (карта)

У Центрі сьогодні переважатиме похмура погода, лише у Дніпропетровській та Вінницькій областях будуть прояснення. Температура вдень від -1° до +2°, повсюдно пройде сніг або мокрий сніг.

На сході України сьогодні буде найхолодніше. Тут стовпчики термометрів ледь піднімуться до 0°, буде похмуро, місцями пройде сніг.

На жителів півдня України сьогодні чекає температура від 0° до +3°. Тут також повсюдно очікуються опади у вигляді снігу з дощем.

Погода в Україні 30 січня / фото УНІАН

Нагадаємо, по всій території України синоптики прогнозують до кінця тижня сніг і мокрий сніг, на півдні - ще й з дощем.

Слідкуйте за новинами погоди в Telegram-каналі Погода УНІАН.

Вас також можуть зацікавити новини: