Сьогодні в Україні буде мокра погода / фото УНІАН

Сьогодні, 18 жовтня, в Україні очікується мокра і вітряна погода. Температура в більшості областей підвищиться, місцями до +10°...+12°, проте потепління практично не відчуватиметься через опади та вітер. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Так, на заході України сьогодні буде +7°...+12°. Найтепліше буде на Прикарпатті. Практично повсюдно пройдуть дощі, місцями опади будуть сильними.

На півночі України тепло розподілиться нерівномірно. На Сумщині температура вдень буде близько +2°, тут очікується мокрий сніг. У Чернігівській області дощитиме, а стовпчики термометрів покажуть +5°. У Київській та Житомирській областях повітря погріється до +8° й також пройдуть невеликі дощі.

Відео дня

На сході України сьогодні буде найхолодніше. Тут опади будуть у вигляді мокрого снігу, а температура коливатиметься в межах +2°...+3°.

У центральній частині, як і на півночі, будуть температурні контрасти. У районі Дніпра та Полтави стовпчики термометрів покажуть +3°, тут очікується мокрий сніг. На решті території повітря прогріється до +7°...+ 8°, у Вінницькій області - до +10°. Очікуються дощі, місцями - сильні.

На жителів півдня України сьогодні також чекає мокра погода. Тут стовпчики термометрів покажуть +6°...+10°, лише в Запорізькій області буде прохолодніше - близько +4°.

Погода в Україні 18 лютого буде багатою на опади / фото УНІАН

Погіршення погоди в Україні - що відомо

Як раніше повідомляв Погода УНІАН, 18 і 19 лютого українців чекає мокра погода. По всій країні очікуються дощі та мокрий сніг. 

Завтра опади залишаться лише на заході, місцями на півночі, а також у Криму та Вінницькій області. Разом з дощами прийде й потепління.

Вас також можуть зацікавити новини: